Copyright Hadeco Elektrotechniek b.v. © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door A.Hanssen.  Gebruiksvoorwaarden
Uw Partner in:
• Industriële installaties
• Utiliteit Installaties
• Nen 1010 / Nen 3140 Keuringen
Home Mogelijkheden Projecten Referenties Partners Nieuws Contact Downloads
Onderscheidend Karakter
Onderscheidend van anderen is onze gedrevenheid tot presteren. Het een zijn met de opdrachtgever door bij de Projectaanvraag als ook de opdracht verstrekking een duidelijke gedragen Visie omtrent Eisen en Wensen pakket te formuleren, stelt ons in staat om het afgeleverde werk naadloos sluitend te maken jegens het Eisen /Wensen Pakket.
Ook in minder goede tijden blijft onze kwaliteit voorop staan en wordt deze ook continue uit gedragen.
Daarom stellen wij, dat door snel en effectief te reageren op de wensen en behoeftes van de diverse opdrachtgevers wij een perfecte partner zijn voor kleine en middel grote projecten waarbij de prijs/kwaliteit verhouding goed in balans is.
Door onze visie op samenwerking met onze geselecteerde partners zijn wij in staat om projecten te realiseren op meerdere disciplines zowel elektrotechnisch , werktuigbouw en bouwkundig.  ( Klik hier voor een aantal referenties )

Door de intensive samenwerking zijn we in staat om een divers aan projecten te realiseren waarbij de opdrachtgever toch maar een aanspreekpunt heeft voor alle disciplines, waarin HadeCo als hoofdaannemer fungeert.